mdc.Architetonica  

ЈАВНИ И ДЕЛОВНИ ОБЈЕКТИ

Енергетски ефикасен станбено-деловен објект, Скопје
Фабрика за производство на био-дизел, Илинден"
Енергетски ефикасен деловен објект во Скопје"
Винарија "Chateau German"
Деловно-трговски центар
Трговски центар - Бела земја
ВИП салон и бифе за Сет Компјутери
Деловно-трговски објект-Велес
Фонтана во Кочани - 1.Награда на конкурс
Фабрика Колектив-Скопје
Хортикултурен Центар-Скопје

СТАНБЕНИ ОБЈЕКТИ

Станбен објект во Скопје
Станбен објект во Ѓорче Петров
Станбен објект Мицкоски
Вила во Сопиште
Колективна станбена зграда - Мичурин
Индивидуален станбен објект 1
Индивидуален станбен објект 2
Куќа Леов - Отовица
Колективна станбена зграда - Автокоманда
Индивидуален станбен објект - Радишани
Куќа во Швајцарија

КОНКУРСИ

Конкурс за спортска сала во Градски Парк за К.К. Работнички
Театар Центар - Конкурс
Спомен дом на Тодор Проески - конкурс
Плоштад во Влае - Награда на конкурс
Воени станови за АРМ - Награда на конкурс

УРБАНИСТИЧКИ ПЛАНОВИ

Архитектонско-Урбанистички проект за Индустриски објект - ИС
Државна урбанистичка планска документација -ДР
Локална урбанистичка планска документација - КP

Центар за музика

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

вклучете ги звучниците

мдц.Архитектоника Krivaja royal
All content © 2008 - 2019 architectonica.com.mk | developed by 6th star